Pizza-online.ro

Restaurant La Strada

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Baba Novac, Nr 9, Complex Rucar

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

728886914
213248303

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Strada si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In incercarea de a satiface dorintele pofticioase ale romanilor in materie de produse cu origine in Italia ( pizza , paste, salate), a luat nastere la inceputul anului 2008 Pizzeria La Strada-Bucuresti, fiind la acea data printre primele pizzerii care ofereau clientilor pizza cu diametrul colosal de 50 cm (pizza jumbo-pentru toata familia):

La Strada din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Strada impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Strada. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Strada din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3