Pizza-online.ro

Restaurant The Clique

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Unirii 31

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0784 901 000

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului The Clique si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Unul dintre acele locuri care odată vizitate te vor face să îți dorești să revii! Cu un meniu care poate satisfice chiar și cele mai pretențioase gusturi, o atmosferă plăcută si o panoramă spectaculoasă suntem siguri că The Clique Bistro îți va depăși așteptările: The Clique Bistro este locul tău! ​

The Clique din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului The Clique impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul The Clique. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la The Clique din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3