Pizza-online.ro

Restaurant Casa Dante

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Rotunda, nr 4C

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

314358069

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Dante si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Este situat in apropiere de strandul Titan, Bucuresti: Deschis in anul 2012, Casa Dante serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala: Daca nu ati fost inca la Casa Dante, va invitam sa va bucurati de gradina de vara si de privelistea parcului din apropiere: Veti fi placut surprinsi de gustul mancarurilor, preparate intr-un stil unic: Programul nostru de divertisment completeaza experienta in acest loc: Echipa restaurantului Casa Dante spera ca o relatie de lunga durata incepe chiar cu urmatoarea masa servita aici!

Casa Dante din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Dante impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Dante. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Dante din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3