Pizza-online.ro

Restaurant Green Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Parcul Gheorghe Patrascu

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0728 237 731

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Green Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In Parcul Gheorghe Petrascu, in inima cartierului verde al Bucurestiului, ne dam zilnic intalnire la Green Bistro: Este bistroul , aproape de casa, in care te simti ca acasa: Povestea Green Bistro a inceput in anul 2014, pe atunci fiind o mica terasa cu umbrelute in parc, un loc popular pentru cei mari cat si pentru cei mici: Locul de relaxare din parc: Treptat afacerea celor doi asociati s-a dezvoltat iar Green Bistro a devenit din ce in ce mai cunoscut: In anul 2018 bistroul din parc a fost renovat si reconfigurat pentru a primi cati mai multi clienti: Daca la inceput la Green Bistro puteai sa servesti doar pizza, salate si grill cu timpul meniul s-a imbogatit, totul pentru a satisface cat mai bine cerintele clientilor: Astazi gasesti un meniu cu preparate internaționale pregatit si servit cu grija de personalul care intotdeauna te va face sa te simti bine: In primavara anului 2019 Green Bistro a fost redecorat dupa ideile celor doi asociati privind designul interior, un ambient fresh cu materiale moderne si plante, elemente ce te aduc mai aproape de natura: Va asteptam cu drag la Green Bistro locatia imbratisata de natura:

Green Bistro din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Green Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Green Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Green Bistro din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!