Pizza-online.ro

Restaurant Klandestin

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Liviu Rebreanu 6A

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0731 954 592

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Klandestin si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat în imediata apropiere a parcului IOR, la etajul 2 în galeriileTITAN, KLANdestin este o oază de relaxare și vitalitate deopotrivă, un loc perfect pentru petrecerea oricărui moment al zilei: Creat pentru a celebra formele complexe ale naturii, inspirat din sălbăticia pădurilor tropicale, KLANdestin devine nu doar locul în care poți lua masa, ci o destinație în sine: De la așezarea excentrică a luminilor, până la elementele de decor îmbinate într-un mod imprevizibil, KLANdestin urmărește să satisfacă nonconformismul sufletelor tinere: Te invităm să te bucuri de priveliștea panoramică a parcului IOR, în timp ce savurezi un pahar de vin, mâncarea preferată sau o conversație delicioasă:

Klandestin din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Klandestin impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Klandestin. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Klandestin din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3