Pizza-online.ro

Restaurant Noeme

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada Anton Pann 29

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0721 490 270

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Noeme si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem Alice, Carmen si Lacramioara: Trei surori si un restaurant: Mai intai a fost Bistro Guxt, restaurantul in care timp de 2 ani am vrut sa vedem ce se intampla cand pasiunea dintr-un hobby devine ingredientul principal al unui business: Si pentru ca a iesit ceva bun si multor oameni le-a placut am decis sa ducem totul la un nivel care sa ne reprezinte identitatea si valorile noastre:

Noeme din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Noeme impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Noeme. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Noeme din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3