Pizza-online.ro

Restaurant Vibes Café

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Liviu Rebreanu 29

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0788 221 270

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vibes Café si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bine ati venit la Vibes Cafe Restaurant-Teresa Pasiunea pentru gastronomie si serviciul dedicat fac din Vibes Cafe Restaurant-Terasa un loc ideal pentru a savura un pranz sau o cina cu partenerul, prietenii sau intalnirea de afaceri: Mancarurile noastre sunt facute manual cu ingrediente proaspete: Atmosfera calda infasurata intr-o muzica de jazz ne transforma restaurantul intr-un loc magic unde te lasi purtat de simturi: La un pret accesibil:

Vibes Café din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vibes Café impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vibes Café. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vibes Café din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!