Pizza-online.ro

Restaurant Bellagio Villa

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Vrejului nr:21

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0771 120 177

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bellagio Villa si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pozitionat optim, unde agitatia orasului este lasata de-o parte, restaurant Bellagio Villa, este locul in care vei vrea sa iti petreci serile, sau momentele importante din viata: Propunem clientilor nostri o adevarata oaza de verdeata, o terasa de vis, servicii ireprosabile si o exprienta culinara pe care cu siguranta o vei tine minte:

Bellagio Villa din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bellagio Villa impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bellagio Villa. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bellagio Villa din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!