Pizza-online.ro

Restaurant Irish Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Stefan cel Mare No:1

Constanta, Constanta

0740 046 047

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Irish Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Fiecare loc în care ajungem poate deveni o amintire, fie că este sub formă de fotografie, artă, priveliste, preparat culinar sau un simplu obiect de decor: Însă cele mai puternice amintiri sunt cele care rămân în suflet: Acea vibrație specială, acel moment unic în care se împletesc o mulțime de senzații nedefinite, care te determină să te simți atât de acasă: În cazul nostru, ar putea fi amprenta puternică lăsată de contactul cu acest oraș cosmopolit, ar putea fi influența mării negre, splendid încadrată în priveliștea terasei, atmosfera creată de muzica ambientala sau poate un preparat culinar care iti da peste cap toate papilele gustative: Pornind de la placerea de a oferi experiente culinare inedite, in anul 1996 am pus bazele unui proiect de suflet, inspirat de traditiile si preparatele Irlandeze, dar mai ales de modul de viata relaxat, antrenant pe care acestia il poarta in cultura lor de secole:

Irish Pub din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Irish Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Irish Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Irish Pub din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta