Pizza-online.ro

Restaurant Bierhaus

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Rascoala din 1907, nr: 8

Constanta, Constanta

0752 03 99 44

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bierhaus si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Amplasat in centrul orasului Constanta, intr-un cadru deosebit si usor accesibil, restaurantul cu specific german Bier Haus va invita sa va petreceti timpul intr-o atmosfera speciala: Cine a gustat o data mancarurile noastre isi va dori cu siguranta sa revina: Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciile prompte si nu in ultimul rand preturile, va atrag dupa prima vizita, chiar daca sunteti unul dintre cei mai exigenti clienti:

Bierhaus din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bierhaus impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bierhaus. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bierhaus din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta