Pizza-online.ro

Restaurant Bueno

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bld: Tomis, Nr: 5

Constanta, Constanta

0727 128 360
0723 93 00 50
0341 45 26 84

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bueno si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantele Bueno sunt etalonul bunului gust, al rafinamentului şi al calităţii serviciilor: Bueno vă aşteaptă într-o atmosferă deosebită în centrul Municipiului Constanţa, pentru a vă petrece într-un mod plăcut, atât timpul liber, cât şi ocaziile speciale: Veţi avea posibilitatea să alegeţi dintr-un meniu diversificat cele mai delicioase preparate culinare, atât din bucătăria tradiţional românească precum şi din diverse bucătării internaţionale: De asemenea restaurantul nostru vă pune la dispoziţie o gamă largă de băuturi, începând de la sucuri, băuturi preparate (cafea, cokteiluri) până la cele mai rafinate soiuri de vin, româneşti şi internaţionale:

Bueno din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bueno impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bueno. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bueno din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta