Pizza-online.ro

Restaurant London Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Decebal nr:17

Constanta, Constanta

771380545

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului London Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un pub londonez veritabil care promoveaza cultura barurilor britanice si mai ales cultura berii:Un pub care-si respecta clientela, drept urmare fidelizarea acesteia aduce beneficii importante:Atmosfera barului este una calduroasa si prietenoasa datorita personalului si servirii pe care acesta o face: Cu un meniu diversificat respectand cu finete retetele delicioase ale bucatariei Englezesti , devine un loc si mai interesant pentru experientele culinare pe care le poti avea:Situat in centrul Constantei,este un loc foarte accesibil pentru doritorii de distractie dar si pentru wine&dine avand o capacitate de 170 de persoane:

London Pub din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului London Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul London Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la London Pub din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta