Pizza-online.ro

Restaurant Asado Steakhouse

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Smardan nr: 12

Constanta, Constanta

0728 348 990

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Asado Steakhouse si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Mai sunt constanteni care nu au fost pe la noi: Asta e bine: Avem oameni pe care să experimentăm noutățile din meniu, decor, muzică și servire: Cum facem? Luăm un constantean care nu ne știe: Îl legăm la ochi: Îl urcăm într-o mașină și-l plimbăm ore bune: Îl ducem legat la ochi în restaurant: După ce-l așezăm la masă îi dăm jos eșarfa care îi acoperea ochii și îl punem să comande ce dorește el – facem noi cinste: La urmă îl rugăm să ghicească unde se află: Ghiciți? Argentina ! E adevărat experimentul acesta? În ASADO Steakhouse te simți ca și cum n-ai fi în Constanta? Vă invităm să descoperiți singuri:

Asado Steakhouse din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Asado Steakhouse impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Asado Steakhouse. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Asado Steakhouse din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta