Pizza-online.ro

Restaurant Popina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Mihai Eminescu 29

Constanta, Constanta

0730 042 244

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Popina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Popina s-a conturat zăbovind domol prin gospodării și prin piețe, mirosind, gustând și frunzărind rețete vechi: Meniul e un manifest al gustului simplu, local și modest: Autentic dobrogean: Începem o nouă poveste, din 18:06:2020:

Popina din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Popina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Popina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Popina din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta