Pizza-online.ro

Restaurant Dream

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Drumul Taberei 28

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0785 070 079

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dream si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Dream Pizza by MGC este un restaurant situat in sectorul 6 al capitalei, in Drumul Taberei, la nr: 28: Echipa noastra este formata din oameni cu experienta in bucatarii celebre din Romania dar si din strainatate: Toate preparatele sunt fresh, atent pregatite, iar ambianta locului este incantatoare: Noi am adus atmosfera unui restaurant international, intr-un cartier bucurestean:

Dream din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dream impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dream. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dream din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6