Pizza-online.ro

Restaurant Roz Café

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Şoseaua Virtuţii Nr: 2B

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0722 473 693

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Roz Café si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Trattoria Roz Cafe îşi păstrează în continuare valorile cu care deja v-a obişnuit în cadrul cafe-bistro-ului Roz Cafe, amplasat vis-a-vis de SIR Lujerului: Echipa noastră se angajează să ofere servicii de calitate şi condiţii optime pentru o relaxare completă: Trattoria Roz Cafe vă aşteaptă în număr cât mai mare!

Roz Café din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Roz Café impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Roz Café. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Roz Café din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6