Pizza-online.ro

Restaurant Vanity

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Splaiul Independentei, nr 315B

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0768 561 332

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vanity si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant cu specific romanesc si international: Piscina si TERASA REAMENAJATA 2020: „Odata privit continutul meniului a la carte, va garantam ca orice alegere a dumneavoastra in materie de „arta culinara”, regasita in categoriile prezentate, va va rasfata extravagant, declansand o adevarata „simfonie” a papilelor gustative, iar experientele traite vor fi magice:”

Vanity din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vanity impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vanity. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vanity din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6