Pizza-online.ro

Restaurant Casa Argeseana

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Eroilor, Nr: 5

Pitesti, Arges

0348 455 404
0741 282 066

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Argeseana si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Unii oameni ne iubesc pentru ca reprezentam ceva in viata lor, iar altii ne iubesc pentru ca au nevoie de noi: Prin urmare perfectiunea nu este un act, ci un obicei: La Restaurantul Casa Argeseana, oaspeții se pot bucura de seri de folclor autentic, seri romanești, deliciu pentru argeșeni si turisti:

Casa Argeseana din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Argeseana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Argeseana. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Argeseana din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!