Pizza-online.ro

Restaurant Atelier

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Eroilor 3

Pitesti, Arges

0733 885 533
0348 414 959

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Atelier si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Conceput ca un pub social, Atelier este o interpretare modernă a unui loc care îmbină relaxarea vorbelor lângă un pahar și a preparatelor originale și sofisticate, cu energia evenimentelor artistice urbane, într-un decor avangardist cu o personalitate puternică: În acelaşi timp, seara poţi lua parte la spectacole de piano bar live, folk, band cover și ritmuri fresh date de Dj: Atelier te invită la socializare, completând cu o bucătărie contemporană bazată pe preparate adunate cu fantezie şi un mix creativ de ingrediente de către CHEF GIANNY:

Atelier din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Atelier impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Atelier. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Atelier din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!