Pizza-online.ro

Restaurant Guinness Pub Lounge

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Victoriei 30

Pitesti, Arges

0724 329 090

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Guinness Pub Lounge si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Echipa noastra este alcatuita din oameni tineri, dinamici, ce isi doresc sa va ofere exclusiv servicii de inalta calitate: In restaurantul nostru, se lucreaza doar cu ingrediente premium, pentru a va asigura cele mai bune preparate, intotdeauna fresh!De asemenea, meniul este variat, asadar puteti opta pentru o gama ampla de sortimente, conform preferintelor personale: Alege calitatea, alege Guinness Pub!

Guinness Pub Lounge din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Guinness Pub Lounge impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Guinness Pub Lounge. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Guinness Pub Lounge din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!