Pizza-online.ro

Restaurant Garden Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Justiției 4

Pitesti, Arges

0733 956 281

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Garden Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În urma cu aproape decenii, a început povestea Garden Pub, locul în care vii și revii cu mare drag – aici construindu-se o comunitate în jurul mâncării gustoase, a serviciilor de calitate și a atmosferei calduroase și relaxate de familie-familia Garden: Garden Pub este locul în care îți inviti prietenii de ziua ta, îți sărbătorești bucuriile, socializezi, tot aici se nasc povești frumoase de viață: Oprindu-te la Garden Pub, poți găsi în preparatele tradiționale, gusturile care ne duc cu gândul la bucătăria bunicii, la copilărie, dar și preparate culinare din gastronomia internațională, cu arome diferite de cele cotidiene, bucătăria noastră fiind aidoma felului românesc de a trăi, și anume::: cu toate simțurile! Garden Pub, o nouă adresă, aceeași destinație!

Garden Pub din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Garden Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Garden Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Garden Pub din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!