Pizza-online.ro

Restaurant Mansion Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Armand Calinescu, Nr: 32

Pitesti, Arges

0746 26 74 66
0786 20 82 01

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Mansion Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In 2006 s-a nascut o idee care doi ani mai tarziu avea sa devina realitate si totodata un vis implinit: Un loc simplu, cald, primitor si elegant: Un loc unde, cum ar spune boierii vremurilor demult apuse: de vei avea bunavointa si staruinta sa-ti astamperi setea cu o bere de isprava sau cu un vin de viţa nobila sau, mai bine, de vei vrea sa-ti potolesti foamea cu bucate alese pe pofta fiecaruia, ai nimerit unde trebuia! La noi veţi gasi week-end de week-end petreceri tematice, veselie si voie buna:

Mansion Pub din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Mansion Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Mansion Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Mansion Pub din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!