Pizza-online.ro

Restaurant Conti

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Teilor 29

Pitesti, Arges

0371 136 591
0248 213 090

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Conti si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Inca de la aparitie, calitatea produselor si serviciile oferite au fost principala noastra preocupare: Diversitatea si calitatea deosebita a meniului sunt o carte de vizita recunoscuta in randul clientilor nostri: Va intampinam cu profesionalismul demonstrat si cu ocazia organizarii de evenimente speciale , private sau de firma:

Conti din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Conti impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Conti. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Conti din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!