Pizza-online.ro

Restaurant Bistro de l'Arte

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața George Enescu 11Bis

Brasov, Brasov

0720 535 566

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro de l'Arte si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bistro de l’Arte se număra printre acele restaurante din Brașov care oferă mâncare și ospitalitate așa cum și-ar dori oricare dintre noi să primească: Mancarea corectă, proaspătă, sănătoasă, din surse locale și băuturi curate, autohtone sau de prin lume adunate, pe toate le așezăm pe masă cu încredere: Bistro de l’Arte se află în al 20-lea an de existență și este unul dintre cele mai vechi localuri brașovene apărute după anii ‘90:

Bistro de l'Arte din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro de l'Arte impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro de l'Arte. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro de l'Arte din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Brasov