Pizza-online.ro

Restaurant Zaza

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 13 Decembrie 92C

Brasov, Brasov

0 771 009 292

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Zaza si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Zaza Bistro ne-am specializat pe meniuri delicioase realizate doar cu ingrediente proaspete și gătite cu măiestrie de bucătarii noștri: Chiar dacă preferi un meniu clasic sau o pizza și o răcoritoare, Zaza este locația perfectă de întâlnire pentru tine și prietenii tăi:

Zaza din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Zaza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Zaza. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Zaza din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!