Pizza-online.ro

Restaurant Cucinino

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Diaconu Coresi, nr:6

Brasov, Brasov

0772 250 811

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Cucinino si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cuci, pasionat de savuroasa artă culinară și Nino, pasionat de echipamentele de cooking, de ultimă generație au îmbrățișat ideea de a scrie un nou concept de pasta bar cu open kitchen pentru ca pasionații de food să aibă parte de transparență și vizibilitate 100% în ceea ce privește ingredientele, echipamentele și modul de preparare al deliciilor din meniu: Dacă într-un bar poți socializa cu barmanul, de ce să nu poți socializa și cu bucătarul într-un pasta bar? Cucinino a fost desenat ca un pasta bar pentru oameni cu dichis, activi, pasionați de networking-ul culinar, de lunch și dinner servit în oraș, interesați de un stil de viață sănătos, cu ingrediente fresh, de calitate, dar preparate rapid – într-o bucătărie open space, ce tronează într-un design cu pete date doar de culorile scaunelor de calitate, ce îmbrățișează clienți răsfățați de rețete italiene tradiționale reinterpretate, atent culese, testate și implementate de chef Mario Guglielmi: Aromate de condimentele clasice ale bucătăriei italiene, dar gătite după rețetele traduse de limba Cucinino, pastele din meniu devin adevărate delicii culinare în farfurie, servite într-un mod stylish și rapid, după cerințele sofisticate ale unui newyorchez, dar cu gust bun și respect pentru ingrediente fresh, după moftul italian:

Cucinino din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Cucinino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Cucinino. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Cucinino din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!