Pizza-online.ro

Restaurant Casa Hirscher

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Apollonia Hirscher 5

Brasov, Brasov

0721 373 670

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Hirscher si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Casa Hirscher, cunoscută și sub numele de “Casa de negoț”, a fost ridicată între anii 1539-1545: Apollonia Hirscher, soția fostului jude al orașului Brasov , Lukas Hirscher, a construit pe cheltuiala sa această casă ca omagiu adus memoriei soțului ei, “mic de statura, dar mare de înțelepciune”Conceputa în stilul vechilor hale occidentale, cu numeroase camere și pivnițe boltite pentru mărfurile aduse la târgurile săptamănâle care se țineau în “piața”, inconjurată de “târgul grăurului”, “târgul straielor” sau “târgul florilor”, cu pilastrii si arcade intre care își etalau produsele iscusitii meșteri ai celor 50 de bresle brasovene , cladirea a fost secole de-a randul simbolul unei vieți economice înfloritoare, la raspantia marilor drumuri europene

Casa Hirscher din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Hirscher impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Hirscher. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Hirscher din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Brasov

Aha