Pizza-online.ro

Restaurant Vino e Sapori

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada George Barițiu 13

Brasov, Brasov

0368 468 593

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vino e Sapori si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Nu ai mai fost la noi? Atunci hai sa iți raspund la intrebare: De Ce Sa Vii La Noi? Acuma ar trebui sa iți spun ca gatim bine, ca suntem simpatici, ca o sa te simți bine eccetera: In loc de toate acesteia iți spun: ATENȚIE! Avem licența de a provoca placere (culinara:) și o folosim fara reținere: Vino numai daca poți face fața la atata placere provocata: Daca iți gasești curajul sa vii

Vino e Sapori din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vino e Sapori impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vino e Sapori. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vino e Sapori din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!