Pizza-online.ro

Restaurant Aha

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Lucian Blaga 8

Brasov, Brasov

0737 979 340

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Aha si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
De la o întâmplare la un bistro cu specific internațional Toate poveștile frumoase încep cu „A fost odată…” Așa începe și povestea noastră și, dacă – mi aduc aminte bine, se întâmpla prin 2009: Fiind atras de timpuriu de domeniul ospitalității și cel al artei culinare, datorate probabil copilăriei în care am avut ocazia să călătoresc foarte des, astfel petrecând foarte mult timp în hoteluri, restaurante și baruri: Cu aceste ocazii mi-am făcut o părere despre ce contează cu adevărat ca oaspeții să aibă o ședere plăcută sau, în cazul restaurantelor, o experiență culinară reușită:

Aha din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Aha impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Aha. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Aha din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!