Pizza-online.ro

Restaurant La Strada Bistronomie

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Gheorghe Lazăr 1

Brasov, Brasov

0754 099 099

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Strada Bistronomie si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În acest oraș minunat trebuia să existe un colț numai al tău: Într-un spațiu intim și călduros, cu o ambianță plăcută, La Strada Bistronomie și-a propus să te surprindă în cel mai plăcut mod, fie că vrei să te bucuri de o întâlnire relaxată alături de persoanele dragi, fie că servești o cină de afaceri sau sărbătorești un eveniment important, vrem să fim alături de tine: Ne dorim să veniți și să reveniți la noi, de fiecare dată, cu aceeași plăcere!

La Strada Bistronomie din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Strada Bistronomie impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Strada Bistronomie. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Strada Bistronomie din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Brasov

Aha