Pizza-online.ro

Restaurant Four Roses

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Oltet nr: 21A

Brasov, Brasov

0268 426 870

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Four Roses si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul “ Four Roses” va asteapta pentru a va incanta gusturile rafinate cu retete brevetate: Restaurant Traditional “Four Roses” Brasov – ambientul rustic, retete brevetate, servire ireprosabila si preturi neasteptate acestea sunt cateva din conceptele pastrate de-a lungul timpului, de care va puteti bucura ! Restaurantul “Four Roses “ Brasov – are o traditie de peste 18 de ani, deschis inca din anul 1997, unde de-a lungul timpului am perfectionat constant rețetele și modul în care ne servim clienții, punând mare accent pe detalii, tocmai pentru a asigura o servire impecabila si evenimente reusite:

Four Roses din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Four Roses impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Four Roses. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Four Roses din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Brasov

Aha