Pizza-online.ro

Restaurant meGusta

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Iuliu Maniu 47

Brasov, Brasov

0721 327 685

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului meGusta si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
MeGusta este un loc creat pentru oamenii care stiu ca un drum de un milion de mile incepe cu un pas, iar in opinia noastra, primul pas in acest domeniu este painea pe care o coacem zilnic folosind cea mai potrivita faina dospita cu maia proprie, cu care reusim sa oferim oaspetilor nostrii, o paine 100% naturala cu un gust unic: Bucatarii meGusta gatesc cu cele mai potrivite ingrediente, gatite cat mai simplu si sanatos, pentru a va oferi un gust deosebit: Te asteptam cu preparate deosebite, bauturi diverse, oameni interesanti si ospitalitate:

meGusta din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului meGusta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul meGusta. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la meGusta din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!