Pizza-online.ro

Restaurant Beraria Bucuresti

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Rahovei 157A

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

0736 007 005

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Beraria Bucuresti si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pentru seri de prieteni la bere organizam pentru dumneavoastra petreceri bavareze si concerte cu artisti consacrati: In atmosfera de veselie si voie buna, va servim cu specialitati traditionale din noul nostru meniu: carnati nemtesti, ciolan afumat, pui bavarez la jar, preparate vanatoresti si deserturi variate: strudel cu branza dulce, clatite si papanasi cu dulceata si smantana:

Beraria Bucuresti din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Beraria Bucuresti impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Beraria Bucuresti. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Beraria Bucuresti din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 5