Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Elena

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea 13 Septembrie, nr: 289

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

747277232

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Elena si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
De 20 de ani suntem în acest loc și am ajuns la următoarea concluzie: Reclama cea mai bună este făcută de clienții mulțumiți, drept urmare am îmbunătățit constant gustul mâncării, meniul, ingredientele folosite, servirea și nu în ultimul rând, curățenia: Va mulțumim că ați fost și sunteți în continuare alături de noi în această experiență culinară-Echipa Restaurant Elena

Restaurant Elena din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Elena impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Elena. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Elena din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!