Pizza-online.ro

Restaurant Casa Bia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Sebastian Mihail Nr: 19

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

761241623

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Bia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bine ati venit pe site-ul oficial al restaurantului Casa Bia! Va asteptam cu un meniu cu preparate traditionale romanesti dar si internationale precum paste, burgeri, beef steaks, american barbecue sau fructe de mare:

Casa Bia din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Bia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Bia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Bia din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!