Pizza-online.ro

Restaurant Britannia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Petre Ispirescu Nr 9B

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

0725 998 899

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Britannia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul nostru este un spatiu magic de liniste si eleganta, situat la doar cateva minute de Palatul Parlamentului: Echipa, formata din maestri bucatari cu o vasta experienta internationala, este mandra sa va poata oferi meniuri unice ale caror gust fantastic este dat de faptul ca li s-a oferit libertate deplina in a-si exprima creativitatea: A cina la Britannia Bar & Grill, este o experienta unica, si asta nu doar datorita delectarii bucatelor internationale, serviciului discret, ci si prin arhitectura cladirii, proiectata din dorinta de a oferi tuturor posibilitatea de a avea langa casa un restaurant select cu clienti alesi!

Britannia din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Britannia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Britannia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Britannia din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!