Pizza-online.ro

Restaurant Nussdorf

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Năsăud 99a

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

730049051

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nussdorf si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Try our Romanian food in a friendly atmosphere: You can also dig in to American, Italian and Mediterranean cuisine at our restaurant: Our outdoor seating area comes with a great vibe and relaxed atmosphere, not to mention warmth from our heated terrace on cooler evenings: No matter what the temperature is, you can easily relax in our air-conditioned areas:

Nussdorf din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nussdorf impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nussdorf. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nussdorf din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 5

Taj