Pizza-online.ro

Restaurant Graffiti

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str Carol Davila 56A Bucuresti

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

0743 44 55 66

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Graffiti si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Am ales Graffiti pentru ca descrie cel mai bine felul in care gatim: fara cliseu, fara simplu, fara banal: Am abordat bucataria fusion, cu zeci de preparate si arome, din fiecare tara prin care am trecut: America, Japonia, Italia, Franta, Spania, Grecia, Thailanda, Germania: Prin tot ceea ce facem, eu si echipa mea, vrem sa fim aproape de tine in fiecare moment al zilei si al vietii : In bucataria Graffiti Urban Food vei gasi mereu respect pentru mancare, atentie la detalii, ingrediente naturale si preparate gatite doar la comanda: Promitem ca nu vom face niciodata rabat de la calitate, dimpotriva, ne vom perfectiona pe zi ce trece! Multumim miilor de oameni, pasionati de preparatele si conceptul Graffiti, care ne sustin si care fac parte din Comunitatea Noastra:

Graffiti din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Graffiti impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Graffiti. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Graffiti din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!