Pizza-online.ro

Restaurant Turkish Clasis

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Sos Viilor nr:27

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

721503011

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Turkish Clasis si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Turkish Clasis aduna aromele si savoarea bucatariei turcesti in cel mai variat meniu oferit de un restaurant cu acest specific in Bucuresti! Asteptam zilnic la masa pe toti cei care cunosc savoarea si calitatile din culturile gastronomice orientale si mediteraneene, dar mai ales pe cei care abia le descopera: Va invitam cu drag la Turkish Clasis!

Turkish Clasis din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Turkish Clasis impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Turkish Clasis. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Turkish Clasis din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!