Pizza-online.ro

Restaurant Taj

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea 13 Septembrie, 127-131

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

021 410 1820
0748 133 300

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taj si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
"Aapka Swagat Hai !" Suna bizar? Nu este decat felul indian de a va intampina, scris in limba hindi: Limba vechilor maharajahi, a fachirilor si a povestilor de dragoste: Pentru ca, odata sositi la noi, nu veti fi doar consumatorii unor excelente bucate, ci va veti impregna putin de farmecul si spiritualitatea indiana: Maretia palatului Taj Mahal reprezinta cultura Indiei in toata lumea: Imprumutandu-i numele, restaurantul Taj s-a obligat inca de la deschidere sa reprezinte sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti:

Taj din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taj impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taj. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taj din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 5