Pizza-online.ro

Restaurant Excellence

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Petre Ispirescu 110-112

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

0723 888 822

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Excellence si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
„Mâncare ca-n basme la tine în cartier” este mai mult decat un slogan, este promisiunea pe care o echipă entuziastă și pasionată de gusturi și arome o face clienților săi, garantându-le tuturor ce trec pragul restaurantului Excellence experiențe culinare încântătoare: Foarte aproape de inima Bucureștiului, pe strada Petre Ispirescu nr:110-112, am deschis în anul 2015 restaurantul Excellence, un loc care s-a transformat în scurt timp în oaza de relaxare după o zi obositoare de muncă pentru unii, în punctul de întâlnire perfect pentru o ieșire cu prietenii la masă sau gazda ideală pentru petreceri, dar și cea mai bună alegere pentru sărbătorirea celor mai fericite evenimente din viață:

Excellence din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Excellence impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Excellence. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Excellence din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 5

Taj