Pizza-online.ro

Restaurant Costelaria

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Rahovei 147

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

031 405 5095

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Costelaria si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul care va ofera cele mai bune coaste la gratar din Bucuresti : Servim doar preparate de cea mai bună calitate, toate ingredientele sunt proaspete şi atent alese de catre bucatarii nostri:Coastele sunt marinate si preparate dupa o reteta traditional braziliana si sunt gatite pe gratar, sunt servite cu chips'uri din cartofi prajiti si ceapa rosie impreuna cu un sos preparat dupa o reteta stiuta numai de catre bucatarii nostri:Ne mândrim cu crearea unei atmosfere calde care vă va face să reveniţi: Veniţi şi simţiţi-vă ca acasă:

Costelaria din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Costelaria impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Costelaria. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Costelaria din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 5

Taj