Pizza-online.ro

Restaurant Derby

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Eroii Sanitari 49A

Bucuresti Sector 5, Bucuresti

021 410 8545

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Derby si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Daca bucatarii nostri ar prepara toate retetele pe care le cunosc, atunci meniul nostru ar fi o mica carte de telefon: Insa, noi am ales sa facem doar cateva dintre cele mai delicioase retete ce trebuiesc neaparat gustate cand veniti in vizita: Retete mediteraniene, o Sangria mai buna ca in Spania, deserturi preparate doar in casa, toate acestea reprezinta ingredientele perfecte pentru o seara calda alaturi de prieteni:

Derby din Bucuresti Sector 5 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Derby impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Derby. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Derby din Bucuresti Sector 5.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 5