Pizza-online.ro

Restaurant Aubergine

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Smârdan 33

Bucuresti Centru, Bucuresti

021 313 7548

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Aubergine si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Aubergine este o experienta culinara originala, care impleteste in preparatele fusion, elemente culinare traditionale Mediteranene, Israeliene si Egiptene: De ce Aubergin? Pentru ca vanata are locul ei de frunte in bucataria lui Chef Ronen, fiind asociata in numeroare preparate, rezultand o combinatie colorata si delicioasa: Lui Chef Ronen in place sa gateasca numai cu produse proaspete, atent selectate, realizand fiecare preparat intr-un mod interesant si gustos, ceea ce transforma locatia intr-o atractie pentru toti iubitorii gustului, incluzand vegetarienii si veganii: Restaurantul Aubergine este situat in Centrul Vechi, oferind o experienta inedita si stilata, intr-o atmosfera relaxata, unde prietenii si famiile se intalnesc pentru a savura impreuna preparatele delicioase: Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa se intoarca in timp pentru a admira cele 300 de usi fermecate vechi de peste 120 de ani din regiunea Transilvania, in acompaniamentul relaxant al muzicii special alese: Locatia propune una dintre cele mai bune colectii de vinuri din zona Centrului Vechi: Chef Ronen a selectat special podgoriile, pentru a oferi clientilor o experienta inedita a preparatelor fusion imbinate cu gustul fin al vinului clasic:

Aubergine din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Aubergine impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Aubergine. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Aubergine din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru