Pizza-online.ro

Restaurant Tag Aperitivo Bar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Lipscani 27

Bucuresti Centru, Bucuresti

0744 337 871

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Tag Aperitivo Bar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Incercam sa va oferim o experienta completa: Avem bauturi de la cele mai simple pana la cele mai rafinate, insotite de aperitive la alegere, de feluri principale sofisticate si simple in acelasi timp, de un desert delicios: Oricand va decideti sa fiti alaturi de noi, veti gasi pe langa ospitalitate, o gama larga de gustari si mancaruri acompaniate de o cafeluta sau un suc de fructe natural, de un vin bun sau de o tarie personalizata: Va asteptam cu drag si speram sa ne treceti pragul cat mai curand:

Tag Aperitivo Bar din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Tag Aperitivo Bar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Tag Aperitivo Bar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Tag Aperitivo Bar din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!