Pizza-online.ro

Restaurant Bourgeois

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Smardan, Nr: 20

Bucuresti Centru, Bucuresti

0720 132 994

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bourgeois si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Exista in Bucuresti un loc in care se mai respecta inca micile tabieturi si curgerea fireasca a timpului: Acest loc se numeste LES BOURGEOIS: LES BOURGEOIS sunteti voi, cei care pretuiesc cafeaua de dimineata, ritualul mesei de pranz, discutiile pe indelete si petrecerile prelungite pana in zori: Cei care se grabesc incet: LES BOURGEOIS suntem noi, cei care mai cred inca in atmosfera Micului Paris si incearca sa surprinda boema interbelica in fiecare detaliu: decorurile, meniul ales, muzica buna: Voia buna este din partea casei, intr-o cladire care palpita de mirajul istoriei:

Bourgeois din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bourgeois impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bourgeois. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bourgeois din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!