Pizza-online.ro

Restaurant Il Peccato

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Franceza 11

Bucuresti Centru, Bucuresti

0765 301 300

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Il Peccato si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cu un meniu diversificat pentru cele mai rafinate gusturi ce impresioneaza atat gurmanzii cat si pasionatii de bucatarie italiana, Il Peccato surprinde vizitatorii Centrului Vechi din Bucuresti prin gama variata de bunataturi italienesti printre care se regasesc specialitatile bucatariei noastre

Il Peccato din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Il Peccato impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Il Peccato. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Il Peccato din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru