Pizza-online.ro

Restaurant St: Patrick

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Smardan 23-25

Bucuresti Centru, Bucuresti

0767 376 520

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului St: Patrick si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Centrul Vechi al Bucurestiului gazduieste unul din cele mai cunoscute pub-uri, St: Patrick-Irish Pub si Restaurant-este construit si amenajat in cele doua stiluri de Irish Pub, Dublin Victorian si Pub Shop: Singurul pub din Romania construit dupa adevaratul concept de Irish Pub, incepand de la design pana la servicii si atmosfera, St: Patrick a obtinut la “Premiile FOOD&BAR 2010″ locul III in topul barurilor si pub-urilor din Romania, top castigat de Hard Rock Cafe: St:Patrick este locul in care intotdeauna te vei simti bine cu prietenii tai, avand la dispozitie toate serviciile unui pub si restaurant autentic:

St: Patrick din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului St: Patrick impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul St: Patrick. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la St: Patrick din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru