Pizza-online.ro

Restaurant Zatara

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Vatra Luminoasă 108

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0771 670 756

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Zatara si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Si:::la inceput a fost cuvantul-,,Zatara": O idee, o emotie, un sens: De ce Zatara? Pentru ca povestea acestui cuvant s-a scris mult inainte de orice: Prima oara l-am gasit in cartea ,,Contele de Monte Cristo': Si ne-a placut: Si mai tarziu, cand am descoperit locul, am definit conceptul si am construit totul de la zero am inteles care este menirea noastra: Vrem sa oferim clientilor nostri o experienta gastronomica aparte: Aici la Zatara gasesti mai mult decat un meniu ,,A la Carte": De la meniul zilei la tot felul de specialitati, totul e construit cu migala si pasiune, totul este reinterpretat intr-un mod creativ pentru ca toti clientii sa ramana cu o amintire aparte despre o experienta gourmet desavarsita:

Zatara din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Zatara impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Zatara. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Zatara din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!