Pizza-online.ro

Restaurant Hanu' Berarilor Elena Lupescu

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Pache Protopopescu 51

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0725 008 005

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hanu' Berarilor Elena Lupescu si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Berărie Gastronomică din centrul Bucureștiului, Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu este berăria pe care toți o caută: Berea este din belsug, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă: Casa Lupescu încântă prin personalitatea arhitecturală îndrăzneţă, adaptată condițiilor actuale: Cu o atmosferă destinsă, relaxantă, atât saloanele interioare cât și grădinile berăriei Hanu' Berarilor, vă întâmpină cu acea atmosferă de "hai să mai bem o bere și să nu mai vorbim de muncă": Una din cele mai cunoscute berării din București surprinde mereu prin varietatea gastronomică oferită dar și prin diferitele soiuri bine cunoscute de bere: Sfatul Berarului: încercați berea casei! Hanul poartă numele Elenei Lupescu (cunoscută şi drept Magda Lupescu), amanta şi cea din urmă soţie a Regelui Carol al II-lea: Viaţa sa tumultoasă şi povestea de dragoste cu parfum regal caracterizează perfect spiritual contradictoriu şi excesele anilor ‘20: În zilele noastre această poveste poate fi doar startul unei discuții, continuarea o alegeți voi după a 3-a bere și după placul vostru: Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu îşi întâmpină oaspeţii într-un ambient de eleganţă şi rafinament, invitându-i la o bere cum rar mai gasesti în zilele noastre, mai ales in București: Plină de tradiție și gust, aceasta te îmbie la un platou "Mix grill", "Gloria Berii" sau chiar o porție de cârnați cu cașcaval:

Hanu' Berarilor Elena Lupescu din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hanu' Berarilor Elena Lupescu impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hanu' Berarilor Elena Lupescu. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hanu' Berarilor Elena Lupescu din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2